Aftab Kalout Eco Tour & Travel co

تور یونان

4 شب و 5 روز
کد تور: 720
  • مرور کلی
    • همراه کلوت

      وارد کشور هزار جزیره شویم

       قدمی بگذاریم در شهر آتن شهر 3000 ساله،مهد تمدن غرب، جایگاه خدایان باستان

      دیداری از شهر الهه جنگ و دانایی


      قیمت :

      کشور/شهر :یونان
      نوع سفر/ فعالیت: تاریخی و فرهنگی
      سبک : خانوادگی

      خدمات

      سطح خدمات : استاندارد
      حمل و نقل: حمل و نقل هوایی از فرودگاه امام خمینی، تمامی ترانسفر ها
      اقامت : هتل های 4 ستاره
      پذیرایی : تمام صبحانه ها
      گروه اجرا : راهنمای فارسی زبان
      بیمه: بیمه سفرهای خارجی
      سایر: ویزای شینگن، ورودیه ها طبق برنامه سفر، ترانسفر فرودگاهی
      بهترین فصل:
      سفر بر روی نقشه گوگل:
      درجه سختی :


    • برنامه تور

      روز اول  : حركت از فرودگاه امام خمینی ورود به آتن استقبال در فرودگاه و انتقال به هتل، گشت شهری آتن، اقامت در آتن ( هتل 4 ستاره) 
      روز دوم : بعد از صرف صبحانه شروع گشت شهری آتن، بازدید از موزه باستان شناسی آتن، اقامت در آتن (هتل 4 ستاره)
      روز سوم :  صرف صبحانه در هتل، گشت شهری و بازدید از آکروپلیس و موزه آتن، اقامت در آتن( هتل 4 ستاره)
      روز چهارم : صرف صبحانه، وقت آزاد، اقامت در آتن ( هتل 4 ستاره)
      روز پنجم : بعد از صرف صبحانه ترانسفر به فرودگاه  جهت پرواز به ایران (تهران)، پایان برنامه.


      تور یونان شروع : تهران پایان : تهران
      نشانی محل حرکت : فرودگاه امام خمینی
      زمان حرکت : 02:00
    • نکته های سفر


      • قبل از سفر بدانیم

        مسافر گرامی شما در این صفحه بانکاتی مهمی برای حضور در سفر آشنا خواهید شد و مابه شما کمک می کنیم سئوالاتی که قبل سفر برایتان مهم است را در بخشهای مختلف مطرح و پاسخ بدهیم. ابتدا شما باید بدانید کجا؟ کی؟ چه فعالیتی؟ چه سطحی از خدمات؟ چه درجه سختی و چه قیمتی و چه نوع بیمه ای برای سفر منتخب خود پیش رو دارید. در زیر به اکثر سئوالات شما در این صفحه و یا در صفحات دیگر سایت پاسخ داده شده است.
        برای اطلاع بیشتر اینجا کلیک کنید

      • مدارک لازم برای تهیه ویزا

        1. اصل و کپی شناسنامه از تمام صفحات
        2.  3 قطعه عکس 6*4 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید.
        3. اصل مدارک شغلی:
            الف: پزشکان - پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و دانشنامه تحصیلی
            ب: وکلا- پروانه وکالت
           ج: مشاغل دولتی- حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه
                               •    ارائه دفترچه بیمه و اصل مدارک تحصیلی جهت گرفتن مهر دادگستری و مهر تاییدیه وزارت امور خارجه الزامی است.
            د: بازنشسته ها: حکم بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی.
            ه: مشاغل غیر دولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.
            و: در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب/ آگهی تاسیس
            ز: دانش آموزان، دانشجویان، معلمان اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه (اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار).
                  •    جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی فصد سفر دارند، علاوه بر نامه ی اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می باشد.
        4.    پرینت حساب ( پرینت حساب با کارکرد 3 ماه و با مانده 40 میلیون تومان که باید به انگلیسی باشد و همزمان گواهی تمکن نیز از بانک اخذ شود که این گواهی و پرینت حساب بایستی یک هفته قبل از ورود به سفارت تهیه شود و در زمان تحویل مدارک احتیاجی نیست)
           الف: در صورت تعداد زیاد تراکش، ارائه گردش حساب 1 ماه گذشته کافی می باشد.
           ب: در صورت نداشتن گردش حساب، گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه می باشد.
           ج: گواهی حساب یا سپرده از موسسه های مالی و اعتباری قابل قبول نمی باشد.
        5. اصل سند مالکیت
        6.  اصل کارت ملی
        7.  اصل گذرنامه با امضا به همراه گذرنامه های قبلی
           الف: مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود           ب: ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
        حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می باشد.
        بعد از تایید سفارت : ضمانت نامه بانکی به مبلغ حداقل 30 میلیون تومان جهت تضمین برگشت دریافت می گردد.
        اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می ماند.

      • لوازم ضروری سفر

        پاسپورت، خروجی، دارو ولوازم بهداشتی شخصی، کرم ضد آفتاب
         کفش مناسب اسپورت، کوله کوچک یک روزه، کیف کمری
         عینک آفتابی و کلاه لبه دار ضد آفتاب و فلاسک.

      • قرارداد

        کاربر گرامی
        همه سفرها دارای قرارداد است و پس از خرید سفر انتظار می رود که تایید و امضا شود؛ و با توجه به سفرنامه و خدمات ارائه شده در آن هویت قانونی پیدا می کند. شما می توانید با کلیک روی "قرارداد" آن را مشاهده نمایید.

      • توجه

        1. پاسپورت افراد باید حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد، مسئولیت تاریخ اعتبار، ممنوع الخروج بودن و سایر مشکلات مربوط به پاسپورت که در هنگام خروج از مرز پیش بیاید، بر عهده شرکت کنندگان است. 
        2. ارایه بلیت به سرپرست برنامه، هنگام شروع سفر الزامی است.
        3. لطفا برای راحتی خود و دیگران بار خود را هنگام ورود و خروج از ازبکستان در حداقل وزن تنظیم فرمایید. 
        4. درصورت انصراف تا 30 روز قبل از سفر 70% ، تا 20  روز قبل60%  و تا 15 روز قبل 40% مبلغ تور قابل بازپرداخت خواهد بود؛ پس ازآن هیچ گونه وجهی مسترد  نخواهد شد.


      • شرایط کنسلی

        ماده 28- شرایط ابطال سفر های عادی و نوروزی توسط مسافر
        زمان ابطال سفرهای عادی توسط مسافر/درصد جریمه از کل مبلغ
        از 29 تا 15 روز قبل از سفر10%
        از 14 تا 7 روز قبل از سفر20%
        از6 تا 4 روز قبل از حرکت40%
        از 3 تا 1 روز قبل از سفر60%
        از24 تا 12 ساعت قبل از سفر80% از 12ساعت و عدم حضور در سفر100%
        زمان ابطال سفرهای نوروزی توسط مسافر/ درصد جریمه از کل مبلغ
        از 24 تا 21 روز قبل از سفر35%
        از 20 تا 11 روز قبل سفر40%
        از 10تا 4 روز قبل از حرکت60%
        از 3روز تا زمان حرکت یا در صورت عدم حضور درسفر100%
        توجه:
        * جریمه کنسلی بلیت هواپیما و قطار دریافت خواهد شد.
        * در صورت چارتر بودن محل اقامت، بلیت هواپیما یا قطار، مبلغ مسترد نخواهد شد.

      • سفر مسئولانه

        ما به عنوان مجری تورهای طبیعت گردی در سطح ایران و جهان، مسئولیت و نقش خود را بسیار جدی تلقی کرده ایم. تاثیر توریسم را بر روی جوامع محلی و محیط پیرامونمان را خوب می دانیم و سعی می کنیم تورهای خود را با چنین پیش زمینه تفکری برنامه ریزی و اجرا کنیم. به شیوه ای که برای مسافران خود تجربه ای واقعی از زندگی را ایجاد کنیم. (چون مجری تور نقش بسیار مهمی در مسیر هدایت و رهبری تجارب خود دارد تا هم سلامت مسافرانش و هم محافظت از محیط زیست را تضمین نماید).
        برای اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید.

      • نظر سنجی

        بعد از سفر می خواهیم از شما بشنویم!
        ممکن است همکاران ما در پایان سفر بخواهند تا فرم نظر سنجی را تکمیل کنید؛ همچنین می توانید نظرها، انتقادات و پیشنهادهای خود را از طریق وب سایت برای ما ارسال کنید و برای سفرهای بعدی خود امتیاز هم بگیرید.


  • خدمات

    پذیرایی :

    پذیرایی
    تمامی صبحانه ها

    خدمات غیر شامل :

    - هزینه عوارض خروج از کشور
    - وعده های غذایی خارج از برنامه سفر
    - ورودیه دوربین عکاسی یا فیلم برداری به سایت هایی که ورودیه لازم دارد.

    بیمه :

    بیمه
    بیمه رایس شوتز Rais shoster تا سقف پنجاه هزار یورو  هزینه پزشکی 
    در این بیمه، کلیه‌ هزینه‌های‌ مربوط به کمک رسانی به شخص بیمه گذار (شامل هزینه های درمانی و بیمارستانی، جابجایی و بازگردانی، دندانپزشکی، حواله وجه نقد و معاضدت حقوقی) و هزینه های مربوط به بار بیمه گذار همچنین هزینه های مربوط به تاخیر در حرکت هواپیما، ‌بر اساس‌ شرایط بیمه نامه و با رعایت‌ فرانشیز توافق‌ شده‌ قابل‌ پرداخت‌ می‌باشند.
    برای اطلاع بیشتر اینجا کلیک کنید.

  • نکته های سفر
    • قبل از سفر بدانیم

      مسافر گرامی شما در این صفحه بانکاتی مهمی برای حضور در سفر آشنا خواهید شد و مابه شما کمک می کنیم سئوالاتی که قبل سفر برایتان مهم است را در بخشهای مختلف مطرح و پاسخ بدهیم. ابتدا شما باید بدانید کجا؟ کی؟ چه فعالیتی؟ چه سطحی از خدمات؟ چه درجه سختی و چه قیمتی و چه نوع بیمه ای برای سفر منتخب خود پیش رو دارید. در زیر به اکثر سئوالات شما در این صفحه و یا در صفحات دیگر سایت پاسخ داده شده است.
      برای اطلاع بیشتر اینجا کلیک کنید

    • مدارک لازم برای تهیه ویزا

      1. اصل و کپی شناسنامه از تمام صفحات
      2.  3 قطعه عکس 6*4 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید.
      3. اصل مدارک شغلی:
          الف: پزشکان - پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و دانشنامه تحصیلی
          ب: وکلا- پروانه وکالت
         ج: مشاغل دولتی- حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه
                             •    ارائه دفترچه بیمه و اصل مدارک تحصیلی جهت گرفتن مهر دادگستری و مهر تاییدیه وزارت امور خارجه الزامی است.
          د: بازنشسته ها: حکم بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی.
          ه: مشاغل غیر دولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.
          و: در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب/ آگهی تاسیس
          ز: دانش آموزان، دانشجویان، معلمان اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه (اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار).
                •    جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی فصد سفر دارند، علاوه بر نامه ی اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می باشد.
      4.    پرینت حساب ( پرینت حساب با کارکرد 3 ماه و با مانده 40 میلیون تومان که باید به انگلیسی باشد و همزمان گواهی تمکن نیز از بانک اخذ شود که این گواهی و پرینت حساب بایستی یک هفته قبل از ورود به سفارت تهیه شود و در زمان تحویل مدارک احتیاجی نیست)
         الف: در صورت تعداد زیاد تراکش، ارائه گردش حساب 1 ماه گذشته کافی می باشد.
         ب: در صورت نداشتن گردش حساب، گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه می باشد.
         ج: گواهی حساب یا سپرده از موسسه های مالی و اعتباری قابل قبول نمی باشد.
      5. اصل سند مالکیت
      6.  اصل کارت ملی
      7.  اصل گذرنامه با امضا به همراه گذرنامه های قبلی
         الف: مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود           ب: ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
      حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می باشد.
      بعد از تایید سفارت : ضمانت نامه بانکی به مبلغ حداقل 30 میلیون تومان جهت تضمین برگشت دریافت می گردد.
      اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می ماند.

    • لوازم ضروری سفر

      پاسپورت، خروجی، دارو ولوازم بهداشتی شخصی، کرم ضد آفتاب
       کفش مناسب اسپورت، کوله کوچک یک روزه، کیف کمری
       عینک آفتابی و کلاه لبه دار ضد آفتاب و فلاسک.

    • قرارداد

      کاربر گرامی
      همه سفرها دارای قرارداد است و پس از خرید سفر انتظار می رود که تایید و امضا شود؛ و با توجه به سفرنامه و خدمات ارائه شده در آن هویت قانونی پیدا می کند. شما می توانید با کلیک روی "قرارداد" آن را مشاهده نمایید.

    • توجه

      1. پاسپورت افراد باید حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد، مسئولیت تاریخ اعتبار، ممنوع الخروج بودن و سایر مشکلات مربوط به پاسپورت که در هنگام خروج از مرز پیش بیاید، بر عهده شرکت کنندگان است. 
      2. ارایه بلیت به سرپرست برنامه، هنگام شروع سفر الزامی است.
      3. لطفا برای راحتی خود و دیگران بار خود را هنگام ورود و خروج از ازبکستان در حداقل وزن تنظیم فرمایید. 
      4. درصورت انصراف تا 30 روز قبل از سفر 70% ، تا 20  روز قبل60%  و تا 15 روز قبل 40% مبلغ تور قابل بازپرداخت خواهد بود؛ پس ازآن هیچ گونه وجهی مسترد  نخواهد شد.

    • شرایط کنسلی

      ماده 28- شرایط ابطال سفر های عادی و نوروزی توسط مسافر
      زمان ابطال سفرهای عادی توسط مسافر/درصد جریمه از کل مبلغ
      از 29 تا 15 روز قبل از سفر10%
      از 14 تا 7 روز قبل از سفر20%
      از6 تا 4 روز قبل از حرکت40%
      از 3 تا 1 روز قبل از سفر60%
      از24 تا 12 ساعت قبل از سفر80% از 12ساعت و عدم حضور در سفر100%
      زمان ابطال سفرهای نوروزی توسط مسافر/ درصد جریمه از کل مبلغ
      از 24 تا 21 روز قبل از سفر35%
      از 20 تا 11 روز قبل سفر40%
      از 10تا 4 روز قبل از حرکت60%
      از 3روز تا زمان حرکت یا در صورت عدم حضور درسفر100%
      توجه:
      * جریمه کنسلی بلیت هواپیما و قطار دریافت خواهد شد.
      * در صورت چارتر بودن محل اقامت، بلیت هواپیما یا قطار، مبلغ مسترد نخواهد شد.

    • سفر مسئولانه

      ما به عنوان مجری تورهای طبیعت گردی در سطح ایران و جهان، مسئولیت و نقش خود را بسیار جدی تلقی کرده ایم. تاثیر توریسم را بر روی جوامع محلی و محیط پیرامونمان را خوب می دانیم و سعی می کنیم تورهای خود را با چنین پیش زمینه تفکری برنامه ریزی و اجرا کنیم. به شیوه ای که برای مسافران خود تجربه ای واقعی از زندگی را ایجاد کنیم. (چون مجری تور نقش بسیار مهمی در مسیر هدایت و رهبری تجارب خود دارد تا هم سلامت مسافرانش و هم محافظت از محیط زیست را تضمین نماید).
      برای اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید.

    • نظر سنجی

      بعد از سفر می خواهیم از شما بشنویم!
      ممکن است همکاران ما در پایان سفر بخواهند تا فرم نظر سنجی را تکمیل کنید؛ همچنین می توانید نظرها، انتقادات و پیشنهادهای خود را از طریق وب سایت برای ما ارسال کنید و برای سفرهای بعدی خود امتیاز هم بگیرید.


  • تاریخ اجرا /قیمت

    توجه:
    1. این تور دارای قیمت یورو + قیمت حمل و نقل تعریف شده است.
    2. نرخ پرواز رفت و برگشت به قیمت تور اضافه می شود.
    3. این تور به صورت انفرادی در تاریخ مورد نظر شما قابل اجراست.


    کد تاریخ رفت تاریخ برگشت قیمت (تومان) تعداد افراد جمع قیمت
    (بدون تخفیف)
    ذخیره
    خرید
    تاریخ مورد نظر شما
    این تور را اختصاصی کنید

  • خاطره ها
  • امتیازدهی به تور
    میزان رضایت مندی شما از راهنمای سفر با توجه به سطح خدمات این سفر:
    میزان رضایت مندی شما از حمل و نقل ارائه شده با توجه به سطح خدمات این سفر:
    میزان رضایت مندی شما از در صورت استفاده از محل اقامت ارائه شده با توجه به سطح خدمات این سفر:
    میزان رضایت مندی شما از پذیرایی ارائه شده با توجه به سطح خدمات این سفر:
    میزان رضایت مندی شما از زمان بندی برای بازدید دیدنیها و جاذبه های این سفر:
    میزان رضایت مندی شما از توجه کادر اجرایی به اصول زیست محیطی در این سفر:
    میزان رضایت مندی شما از کلوت در استفاده از جوامع محلی جهت ایجاد توسعه پایدار:

    امتیاز از نگاه همراهان



طراحی سایت توسط کاسپید