همدان

همدان


پایتخت مادها - خانه محلی | 2 روزه از دی |

در تور همدان به پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین و یادگار دوران مادها سفر می‌کنیم تا پس از بازدید از بزرگ‌ترین غار آبی جهان غار علیصدر، تاریخ را از بقایای تپه‌های هگمتانه تا کتیبه‌های گنجنامه مرور کنیم. در همدان گذر زمان را در شهری به قدمت ایران زمین به تماشا می‌نشینیم. و به احترام بزرگانی چون بوعلی سینا و باباطاهر کلاه از سر برمی‌داریم.


مشخصات سفر

مقاصد
نوع سفر/فعالیت
-
سبک
سطح خدمات
حمل و نقل اصلی
گروه اجرا
بیمه
مدت
2 روزه
محل حرکت
تهران - خیابان فاطمی - مقابل هتل لاله
بهترین فصل
-
سختی سفر
-

سایر تاریخ های اجرای این تور

برنامه سفر

صبح هنگام تهران را به سمت همدان ترک می کنیم، به سمت علیصدر حرکت خواهیم کرد تا بزرگترین غار آبی جهان دیدار کنیم،پس از صرف ناهار به سمت روستای لالجین حرکت می کنیم تا از پایتخت سفال ایران بازدید کنیم، به سمت ورکانه ادامه مسیر می دهیم تا شبی خاطره انگیز در اقامتگاه روستایی ورکانه و در کنار هم داشته باشیم.
نکته : مسافت طی شده تا همدان حدود 4 ساعت و 330 کیلومتر می باشد.
روز اول
پس از گشت در روستای ورکانه به سمت همدان برمی گردیم تا دیداری داشته باشیم از آبشار و کتیبه گنج نامه، سپس به دیدار از تپه ی عباس آباد خواهیم رفت، دیدار از یادمان بوعلی سینا و باباطاهر هم در امتداد برنامه ما خواهد بود،در انتها با خاطراتی زیبا به تهران باز خواهیم گشت.
نکته : فاصله همدان تا تهران 318 کیلومتر و 4:30 ساعت می باشد.
روز دوم

لوازم ضروری سفر

لوازم پیشنهادی سفر

تورهای مشابه

هم مدت

نام تور عنوان مدت
گیلان ویژه شب هالوین - اقامتگاه سنتی - اتوبوس(30)VIP ۲ روزه

آیا امکان پرداخت آفلاین وجود دارد؟


نوع سفر نام بانک شماره کارت به نام
سفرهای داخلی بانک ملت 6104337794008944 سیده زهرا نبی زاده تبریزی
سفرهای داخلی بانک گردشگر 5054161002342925 حمید رضا فامیل روحانی
سفرهای خارجی بانک تجارت 5859831055112709 سیده زهرا نبی زاده تبریزی
خرید-رزرو آنلاین